En vacker sommardag i juni, satt Fröken Rosengren på sin terass och njöt av syrenernas blommor och doft. Då bestämde hon sig för att hjälpa till med att göra världen till en vackrare plats. Nu frossar hon i handgjord keramik, spetsar och band, samt mycket, mycket mer, och hjälper er att hitta det hantverksmaterial ni söker. Allt för en vackrare värld.

fredag 28 september 2012

Mässor på kommande!

Fröken Rosengren har haft brådis! Det är mycket på gång just nu, och tyvärr så har webben lämnat vind för våg. Men nu så kan hon stolt meddela att nästa vecka, 5-7.10,  så kommer hon att infinna sig på Seinäjokis hantverkar mässa! Mellan fredag och söndag så kommer hon att finnas på plats P 38, som det så vacker heter på kartan över mässahallen!

Fröken Rosengren börjar så där försiktig med en liten plats i Seinäjoki, för att avancera till en ordentlig monterplats på Kädentaito messut i Tammerfors i november! Det är mycket spännande, tycker hon, och hoppas att alla kunder kommer att tycka om det som hon beställt in enkom för de här två stora mässorna.

Nu har även Herr T hjälpt till hela veckan för att kunderna skall kunna få köpkassar och påsar med rätt logo, och när Dine kom hem i onsdags så såg bakluckan i bilen ut så här:



Han tejpade flitigt, och har tejpat en 200 - 300 st den här veckan. Sen fortsatte han med naturgodis påsarna, för Fröken Rosengren vill ju endast sälja produkter med egen logo på, så nu finns även det kanelstänger, kottar och kvistar, för höstens och julen pyssel med "rätt" logo!



Vi går här i väntans tider, och väntar på ett spännande paket, som skall med till Seinäjoki, och undrar var det har lämnat, det borde innehålla underbara bandnyheter och björkriskransar i olika storlekar.... 

Snart är det jul.....:)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar